De Duofiets of de Rolstoelfiets ?

De DuoFiets is helaas NIET meer beschikbaar

In de gemeente Bergen kan zoveel meer als je anders denkt !

Hieronder vindt u de reserveermogelijkheden via telefoon, e-mail of WhatsApp

Wij maken het verschil !

Zoveel mensen met een lichamelijke beperking, zoveel wensen. De één heeft gewoon behoefte aan de gezelligheid van samen koffiedrinken, de ander wil heel graag een museum bezoeken of een wandeling maken. Soms kun je met een klein gebaar iemands leven een stukje mooier maken.

Voor iedereen die zich minder veilig voelt in het verkeer door bijvoorbeeld evenwichts- concentratie- of andere problemen of beperkingen, hebben wij of de Duofiets of de Rolstoelfiets ter beschikking.

Gezond bewegen in de buitenlucht en in elk jaargetijde. Hoe kun je dat nou beter doen dan met een heerlijke fietstocht? Op de fiets geniet je met de wind door de haren maximaal van elk jaargetijde. Ouderwets fietsplezier dat is het motto. Maar…….fietsen is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Vaak kan het zelfs niet meer. Maar samen met een vrijwilliger/fietsmaatje kan het met beide fietsen veilig, confortabel en met maximale stabiliteit tot op hoge leeftijd.

Lichamelijke beweging is heel belangrijk, al is het maar een half uurtje per dag. Even lekker fietsen is goed voor de spijsvertering, de spieren en de hersenen. Fietsen doe je veilig op een van onze fietsen met elektrische trapondersteuning.

De Stichting Welzijnsbevordering Bergen, de Stichting Buurtbus Bergen, KBO-afdeling Bergen, en de Zonnebloem- afdeling Afferden, Bergen, Siebengewald bundelen hun krachten en hebben de Zonnebloem Roelstoelfiets mogelijk gemaakt.

Reserveren doe je via het telefoonnummer van de Buurtbus: 06 57 02 26 19 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 12.00 en 17.00 – 19.00 uur. Mailen kan natuurlijk ook: SBBbuurtbus@gmail.com of via WhatsApp.

Voor een dagdeel door de week zijn de kosten € 2,00. In het weekend betaal je € 6,00 voor een hele dag en voor het hele weekend € 15,00 (vrijdag van 13 uur tot maandag 9.45 uur). Alle info is ook nog eens verzameld in de brochure hieronder.

De DuoFiets is helaas NIET meer beschikbaar

Hier kunt u de  Brochure van de beide fietsen downloaden of bekijken (2 pagina’s)

Duo-en-Rolstoelfiets_Folder_definitief