Jan Linders

De medewerkers van het SK/DC (service kantoor en distributiecentrum) hebben de Stichting Buurtbus Bergen gekozen om te adopteren als lokaal doel voor 2019 en voor 2020.

Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor ons doel. Onder andere zal de opbrengst van twee actieperioden in 2020 geheel ten goede komen aan ‘Stichting Buurtbus Bergen’.

Stichting Jan Linders Fonds

Jan Linders supermarkten bestond in 2013 vijftig (50) jaar. In het kader van dit jubileum is de Stichting ‘Jan Linders Fonds’ opgericht. Een zelfstandig fonds dat dit jaar ruim 60 lokale doelen ondersteunt. De lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: “Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.” Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Het 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken.

Al onze supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum hebben ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd, de supermarkten zelf zetten zich in en ook ú kunt helpen.

Wilt u meer weten over het Jan Linders Fonds ga dan naar onderstaande website:

http://www.janlindersfonds.nl/stichting-jan-linders-fonds

Het bestuur van de SBB en alle vrijwilligers zijn zeer verheugd met de nominatie voor de goede doelen. Wij gaan er samen een mooi jaar van maken.

Op maandag 13 januari 2020 overhandigde Ine Mijnders de waardecheque vanuit het Jan Linders Fonds aan Jaap Slob en Jacques Hesen. Het totaalbedrag over 2019 bedraagt maar liefst € 2.249,– Bestuurslid Pierre Rutten is maar wat blij met deze ondersteuning voor een goed doel in de buurt.

Op maandag 18 januari 2021 mocht Jaap Slob wederom een cheque ter waarde van € 494,-vanuit het Jan Linders Fonds in ontvangst nemen. Uiteraard vanwege de coronapandemie op een gepaste afstand. De lockdown en het daaraan gekoppelde thuiswerken van de medewerkers heeft m.b.t. de actie Lunchtime veel roet in het eten gegooid. Ter compensatie mag de Buurtbus ook in 2021 rekenen op steun vanuit het Fonds. Fantastisch dat dit concern zo dicht bij de mensen staat.