Stichting Vincentius Bergen vraagt om hulp………..

De humanitaire ramp komt met rasse schreden ineens heel dichtbij. De mensen uit de Oekraïne worden in een oorlog met de Russen meegetrokken en gaan massaal op de vlucht.

Herinneringen komen naar boven bij de mensen die in 1945 ook dit gebied moesten verlaten en als evacué naar de Achterhoek of zelfs Groningen moesten lopen.

In het hart van de Maasduinen hebben wij een hart voor de vluchtelingen.

Vanuit de 25 veiligheidsregio’s krijgen de gemeenten opdracht om vluchtelingen onderdak te bieden. Zo ook onze gemeente. Naar schatting komen er enkele honderdtallen onze kant op.

De Stichting Vincentius Bergen heeft haar rekeningnummer geopend voor donaties en giften t.b.v. de vluchtelingen die in de gemeente Bergen worden ondergebracht. Deze mensen hebben alles maar dan ook alles achter zich gelaten en bezitten alleen de kleding die ze aan hebben. Er moet dus heel veel worden geregeld voor deze groep mensen.

Laat uw hart spreken en maak uw gift over op: NL81Rabo 01662 25 169 t.n.v. Stichting Vincentius Bergen onder vermelding van Oekraïne. Wij zorgen er voor dat de giften bij deze groep mensen terecht komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *