Verslag SVB 2021

In maart 2020 werd de wereld opgeschrikt door het coronavirus. Wereldwijd ontstond er een pandemie die zijn omvang niet kende. Inmiddels zijn wij 21 maanden verder en het virus heeft het dagelijks leven totaal ontwricht.

Wij schieten van de ene golf in de andere golf en varianten van het virus duiken op. Delta en Omicron zorgen ervoor dat het land in een lock down terecht komt. Inentingen volgen op elkaar om ervoor te zorgen dat wij, als mensen, niet meer zo ziek worden. En als wij al besmet raken dan de kans op een ziekenhuisopname gaan verkleinen. Wereldwijd zijn er al meer dan 5.000.000 mensen aan het virus overleden.

De pandemie heeft veel impact op het dagelijkse leven van ons als mensen. Daar heeft het bestuur van de Stichting Vincentius Bergen (SVB) ook mee te kampen. Maar desondanks heeft de SVB toch haar rol binnen het welzijnsgebeuren in de gemeente Bergen kunnen vervullen.

Verder krijgt de samenwerking met andere welzijnsorganisaties steeds meer gestalte. De Stichting Zevenwouden uit Siebengewald draagt voor mensen uit de doelgroep en wonende in Siebengewald financieel haar steentje bij. Daar zijn wij heel blij mee.

VvB-Jaarverslag-2021

VvB-Jaarrekening-2021_ANBI-plichtig